duminică, 8 iulie 2012

Flori pentru suflet, suflet pentru flori...


Raymi - design floral pentru evenimente nu este un INCA un blog despre flori de nunta in Iasi si Neamt .
Misiunea noastra este de a face parte din viata dumneavoastra prin impartasirea unei serii de experiente frumoase pe care nu le veti uita niciodata.
Echipa Raymi de design floral pentru nunti si evenimente este mai mult decat un prestator de servicii.
Ne dorim sa va fim prieteni, nu doar furnizori de produse si servicii.
Ne dorim sa facem o echipa impreuna si sa va cunoastem gusturile si dorintele pentru a lucra la realizarea lor, nu doar sa va impunem categorii si colectii prestabilite de produse.
Ne dorim sa va oferim consultanta non-stop pana in ziua nuntii.
Ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra, sa va fim sustinatori in cele mai fericite prilejuri din viata.
Ne dorim sa fim disponibili nevoilor dumneavoastra in orice moment, pentru ca evenimentul pe care il organizam sa fie pe masura asteptarilor.
Ne dorim sa punem suflet mai mult decat adaos comercial, sa fim transparenti, sa va punem la dispozitie oferte de pret detaliate si sa stabilim fiecare amanunt in functie de posibilitatile si dorintele dumneavoastra.
Ne dorim sa adaugam nunta dumneavoastra in cartea amintirilor noastre, cu oameni frumosi si clipe de vis, in cartea experientelor noastre despre parfum de flori si stralucirea unei nopti de basm.

                                                                               

Dragii nostri, aceia dintre voi care sunteti pe cale sa va organizati nunta in viitorul apropiat,
Va suntem la dispozitie in judetele Neamt si Iasi sau oriunde ne chemati dumneavoastra in vecinatatea acestor doua judete, pentru a va oferi cele mai frumoase aranjamente florale pentru salonul de nunta, buchete de mireasa, buchete de nasa, lumanari de cununie, aranjamente pentru biserica, aranjamente pentru masini, cocarde, corsaje, coronite florale si orice alt accesoriu personalizat in materie de flori. 

Tinem legatura pentru noutati!
Zambete insorite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu